MENÜ

"Sergen Yalçın için zor hikaye"

Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi yıldız isimlerine veda etti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunu ve hangi bölgelere takviye yapılması gerektiğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi yıldız isimlerine veda etti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunu ve hangi bölgelere takviye yapılması gerektiğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın başka bir sınava girdiğini ifade eden Erman Özgür, "Geçen sene kendi kurmadığı bir takımla üçüncü oldu ve Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katıldı. Fakat şimdi kendi raporu doğrultusunda kendi onayı olmadan bir oyuncu almayacak olan Beşiktaş yönetiminin aldığı oyuncularla Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçmesini bekliyorlar. Bu daha zor bir hikaye. Çünkü Caner, Gökhan, Burak gibi hep kaliteli oyuncularını kaybettin. Bu oyuncular olmadan ön elemeyi geçmek hedefleniyor" dedi.

Beşiktaş'ın kadrosunda santrfor ve stoper mevkisinde eksikler olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Oğuzhan ve Ljajic'in karşısında soru işareti olmasa... Beşiktaş'ın en üst düzey oynadığı şampiyonluğunda Atiba-Oğuzhan'ı seyrettik biz. Ama Oğuzhan bize çok uzun zamandır o performansları izlettiremediği için 'Beşiktaş'a orta saha lazım' diyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ