MENÜ

Sergen Yalçın 'Cumartesi ne olacak göreceğiz' demişti! Rekor kırdı...

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın, Hatayspor maçı hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Erteleme taleplerine olumsuz yanıt vermeleri ve teknik direktör Ömer Erdoğan'ın açıklamalarının ardından konuşan Sergen Yalçın, 'Cumartesi ne olacak göreceğiz' demişti. Beşiktaş ilk yarıda kulüp rekoru kırdı

Sergen Yalçın 'Cumartesi ne olacak göreceğiz' demişti! Rekor kırdı...

Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından "Maç bitiyor Hatay'ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da... Göreceğiz Cumartesi ne olacağını... Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını. Biz kimle mücadele ediyoruz. Bizim kimseden korkumuz yok. Sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Hatayspor maçının ilk yarısını 5-0 önde kapatıp lig tarihinde ilk kez bir maçın 1.yarısında rakibine 5 gol attı. Beşiktaş aynı zamanda bu sezon 7 ve üzerinde gol atan ilk takım oldu.

25 yıl sonra en farklı galibiyet

Hatayspor karşısında 7-0 galip gelen Beşiktaş, böylece Süper Lig'de 1996'dan bu yana en farklı galibiyetini aldı. Beşiktaş sözü geçen yıl Vanspor'u 7-0 yenmişti.

YORUM YAZ