MENÜ

Sergen Yalçın çok kızdı! Kontrolsüz güç N'Sakala

Zirve yolunda çok kritik bir maça çıkan Kara Kartal'da sol bek N'Sakala 15 ve 21. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kart ile oyundan atıldı. Savunmanın soluna, orta sahadan Necip geçerken, uzun bir süre 10 kişi oynayan Beşiktaş maçtan zaferle ayrılmasını bildi

Sergen Yalçın çok kızdı! Kontrolsüz güç N'Sakala

Galatasaray ve Fenerbahçe ile puanını eşitlemek isteyen Beşiktaş, şampiyonluk yolunda en kritik maçlarından birinde son 8 maçının yalnızca 1'ini kazanabilen Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlılar'ın sol beki Fabrice N'Sakala, maçın 15. dakikasında Konyalı Shengelia'ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü. Sadece 6 dakika sonra 30 yaşındaki savunmacı, topa hamle yapmak istedi ancak başarılı olamadı. Yeşil-Beyazlı ekipten Jevtovic'in ayağına basan N'Sakala, ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kart ile takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.

Haberin Devamı

Yalçın çok kızdı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu gelişmenin sonrasında öğrencisine çok kızdı. Yalçın, N'Sakala'nın kırmızı nedeniyle bu bölgeye orta sahada görev yapan Necip Uysal'ı çekmek zorunda kaldı. Mücadelenin de büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Kara Kartal, her şeye rağmen Konyaspor karşılaşmasının son anlarında galibiyete ulaşmayı başardı.

Haberin Devamı

Kartal'ın hocası Sergen Yalçın, N'Sakala'nın maçın başında kırmızı kart görmesi nedeniyle oyuncusuna, "Daha dakika kaç? Ne yapıyorsun!" diyerek tepki gösterdi.

YORUM YAZ