MENÜ

Serdar Özkan'ın yaptığına bak!

Menajerlik şirketine ortak olduğu için 4 maç ceza alan genç yıldızın bir yıl önce ortaklıktan çekildiği ancak hisselerini ağabeyine devrettiği ortaya çıktı.

Serdar Özkan'ın yaptığına bak!

Spor kamuoyu ‘menajer-futbolcular’ haberleriyle sarsılırken dün bu konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, menajerlik şirketine ortak olduğu için 4 maçtan men cezasına çarptırılmış, ancak olayın FANATİK’te çıktığı gün yönetime verdiği belgelerle bu şirketle ortaklığına son verdiğini ifade etmişti. Serdar Özkan’ın gerçekten de 1 yıl önce bu menajerlik şirketinden ayrıldığı, ancak tüm hisselerini ağabeyine aktardığı ortaya çıktı. Bu arada Futbol Federasyonu’nun teknik adam, futbolcular ve bunların yakın akrabalarının da menajerlik faaliyetlerinde bulunamayacakları konusunda çalışma yaptığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Üç maç daha yok
Diğer yandan Sarı-Kırmızılı ekibin dün akşam Denizlispor ile Ali Sami Yen Stadı’nda yaptığı karşılaşmayı tribünden izleyen Serdar Özkan’ın moralinin hayli bozuk olduğu gözlendi. 4 maç ceza alan genç futbolcu, dün yapılan Denizlispor maçının yanı sıra SüperLig’de Manisaspor, Kayserispor ve eski takımı Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılı formayı giyemeyecek.

YORUM YAZ