MENÜ

Serdar Gürler'den transfer açıklaması!

Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Serdar Gürler, Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. 28 yaşındaki futbolcu Roma'da ameliyat oldu. TRT Spor'dan Dündar Keşaplı'ya konuşan Serdar Gürler, geçirdiği operasyonla ilgili bilgi verdi. Sezonu değerlendiren Serdar Gürler, gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe - Göztepe maçında sakatlanan Serdar Gürler, Roma'da ameliyat oldu.

Haberin Devamı

TRT Spor'dan Dündar Keşaplı'ya geçirdiği operasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Serdar Gürler, "Ameliyatım çok iyi geçti.Allah’a şükür, ne ağrım ne sızım var. Çalışmalara da başladık. Buradan da Doktor Mariano’ya da çok teşekkür ederim çok özenle yaklaştığı için." dedi.

Göztepe taraftarına teşekkür eden Serdar Gürler, "Pandemi süresince de bile taraftarsız oynamamıza rağmen bizi desteklediler sonuna kadar. Onlara buradan çok teşekkür ederim. Sakatlığımdan sonra da taraftar grubu liderleri evime kadar geldiği için onlara çok çok teşekkür ederim. Bana inanılmaz moral verdiler. Ve onların sayesinde daha güçlü döneceğime inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Bonservisinin hala İspanya'nın Huesca takımında olduğunu belirten Serdar Gürler, "Menajerim birkaç kulüple görüşüyor. Birkaç güne netleşir. Ben de ona göre yoluma bakarım inşallah. Neresi olursa hayırlı olsun. Avrupa, her zaman bir hedeftir. İspanya’da oynadım. Kanıtlayamadım kendimi. Türkiye’yi de çok seviyorum. Ama gelirse, benim için daha iyi bir kulüp olursa değerlendiririm.'' dedi.

YORUM YAZ