MENÜ

Serdar Dursun Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte teklif yapan takım

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Serdar Dursun'un Fenerbahçe macerası sona eriyor. Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan oyuncu, Sarı-Lacivertlilerden ayrılıyor. Slovacko maçındaki moralsiz tavırlarıyla dikkat çeken Serdar Dursun, transferi için gün sayıyor.

Serdar Dursun Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte teklif yapan takım

Serdar Dursun'un Fenerbahçe serüveni 1 sezonla sınırlı kalacağa benziyor. Sarı-Lacivertlilerin Bundesliga 2 gol kralı olarak Darmstadt 98'den transfer ettiği Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye veda ediyor.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN FENERBAHÇE'YE VEDA EDİYOR

Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin ligi ikinci sırada tamamlamasında büyük pay sahibi olan Serdar Dursun, Jorge Jesus'la birlikte gözden düştü. Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği deneyimli golcünün transferine kesin gözüyle bakılıyor.

SON TALİBİ UNİON BERLİN

Akşam'ın haberine göre dün oynanan Fenerbahçe-Slovacko maçına sonradan dahil olan ve moralsiz halleriyle dikkat çeken Serdar Dursun'a son olarak Bundesliga ekibi Union Berlin talip olmuştu. Fenerbahçe'nin 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar Dursun'un transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.

JORGE JESUS 'FORVET TRANSFERİ YAPABİLİRİZ' DEDİ

Öte yandan Serdar Dursun'u kadroda düşünmeyen Jorge Jesus, Slovacko maçı sonrası forvet transferi yapabileceklerini dile getirdi. "Henüz kadro tamamlandı diyemem. Bir forvet transferi daha yapabiliriz. Üç günde bir maç yapacağımız için kadro derinliği önemli oluyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 33 maça çıkan Serdar Dursun 15 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı. Sarı-Lacivertlilerle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

YORUM YAZ