MENÜ

Serdar Bozkurt: Bu beraberlik bizim için çok üzücü

Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Eskişehirspor karşısında aldıkları beraberliğin üzücü olduğunu, maçın psikolojisini atlatarak salı günü oynanacak karşılaşmaya hazırlanacaklarını söyledi.

Serdar Bozkurt: Bu beraberlik bizim için çok üzücü

TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Eskişehirspor karşısında aldıkları beraberliğin üzücü olduğunu, maçın psikolojisini atlatarak salı günü oynanacak karşılaşmaya hazırlanacaklarını söyledi. Bozkurt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarıda sahada varlık gösteremediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Baskılara karşılık veremediklerini kaydeden Bozkurt, "35’inci dakika ve sonrasında ise biraz daha farklı bir oyun kurduk. Rakip kalede daha fazla pozisyon bulduk ancak değerlendiremedik. Gerekli hamleleri yaptık. Maalesef topu kaleye sokamadık. Eskişehirspor takımı çok genç bir takım. Yüksek enerji ile oynadılar. Salı günü bir maçımız var. Bu beraberlik bizim için çok üzücü. Bu psikolojiyi atlatarak salı günü olan maçımıza odaklanacağız." diye konuştu.

YORUM YAZ