MENÜ

Serdar Aziz yorumu: Maçın kahramanını değiştirdi!

Süper Lig'in 11. hafta maçında Fenerbahçe, Denizlispor'a konuk oldu. Rakibini 2-0 mağlup eden Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, 54. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Serdar Aziz hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, 54. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Serdar Aziz hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı maçta 3-4 oyuncusunun standartların üzerine çıktığını söyleyen Erman Özgür, "Maçta Caner, Serdar Aziz, Sosa ve Ferdi'nin ön plana çıktığını düşünüyorum. Serdar Aziz bana göre Fenerbahçe'nin en iyi stoperi. Fakat öyle özellikleri var ki iyi stoper oluşunun üstünü kendi kendine çiziyor. Ben 'Serdar'a güvenirim' dedirtmiyor." ifadelerini kullandı.

Serdar Aziz oyundan atıldığında maçın kahramanının değiştiğini söyleyen Erman Özgür, "Maçın kahramanı belki de yere bile yatmayacak olan Altay oldu. Fenerbahçe'nin çok acı çektiği bir galibiyeti konuşuyoruz. İşin hakem kısmında da şunu söylemeliyim; yoruma açık bir penaltı." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ