MENÜ

Serdar Adalı: 'Bence Tayfur'

Beşiktaş'ta futbolun patronu Serdal Adalı, hoca konusundaki fikrini FANATİK'e açıkladı: Barcelona örneği ortada. Biz de Tayfur Havutçu'ya benzer şekilde destek verirsek, başarılı olacağımızdan şüphem yok

Serdar Adalı: 'Bence Tayfur'

Haberin Devamı

Kara Kartal’da hoca konusu gündemden düşmüyor... Bernd Schuster’in gidişi sonrasında takımı Tayfur Havutçu’ya emanet eden Beşiktaş Yönetimi’nin ağır toplarından Serdal Adalı, FANATİK’e durum değerlendirmesinde bulundu. Gelecek sezon da Tayfur Havutçu’yla çalışmak istediğini söyleyen Adalı, “Bu benim bireysel görüşüm. Son kararı yönetim kurulumuz verecektir. Ancak Barcelona örneği de ortada... Biz de benzer şekilde Tayfur Hoca’ya destek verip, ona güvenirsek başarılı olacaktır. Takım içerisindeki diyalog çok önemli. Bunu yerli hocayla çözmek işin en kolay yönü. Yabancı oyuncularımız da çok... Bu konuda İngilizce ve Almanca’yı ana dili gibi konuşan Tayfur’un sorun yaşayacağını düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Başkan da arkasında...

Takımın son haftalardaki istekli futbolundan memnun kalan Başkan Yıldırım Demirören’in de Tayfur Havutçu’ya destek verdiği biliniyor. Taraftarlar da 100. yılın kaptanını, gelecek sezon takımın başında görmek istiyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ