MENÜ

Sercan İstanbul'da, Cüm Bom ve Fener alarmda

A Milliler'in yeni yıldızı Sercan Sararer dün İstanbul'a ayak bastı, iki dev birden taarruza geçti. Fenerbahçe Yönetimi, gurbetçi oyuncuya Saracoğlu'nu gezdirince, Cim Bom karşı hamlelere başladı

Sercan İstanbul'da, Cüm Bom ve Fener alarmda

Hamit Altıntop transferinde kora kor bir mücadele veren Galatasaray ile Fenerbahçe bir kez daha karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, bu kez A Milli Takım’daki performansıyla kalitesini ortaya koyan Greuther Fürth’ün 22 yaşındaki yeteneği Sercan Sararer için kapışmaya başladı. Spor firması Nike’la yapacağı sponsorluk anlaşması için Türkiye’ye gelen genç yıldızın Şükrü Saracoğlu Stadı’nı ve tesisleri gezmesi, Sarı-Kırmızılılar’da paniğe neden oldu. Sercan’ı, Fenerbahçe’ye kaptırmak istemeyen Cim Bom, başta Hamit Altıntop olmak üzere A Milli Takım’daki arkadaşları aracılığıyla genç yıldıza ulaşmaya çalıştı. Aynı saatlerde FIFA menaceri Yaşar Çalışır, Radyospor’a bağlanarak Sercan’ın ziyaretiyle ilgili bilgi verdi. Çalışır, “Fenerbahçeli yetkililer son derece nazik bir davranış örneği sergileyerek, kendisine Şükrü Saracoğlu Stadı’nı ve tesisleri gezdirdi. Bu bir transfer görüşmesi değildir” dedi, ancak bu açıklama Galatasaray cephesini ikna etmedi!

Fener’den Cim Bom’a gönderme
Akşam saatlerinde Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yapılan açıklama, gün boyu yapılan “Transfer bitti” haberlerini inkar gibiydi, ancak ezeli rakip Galatasaray’a da göndermeydi: “Bahsi geçen haberler, kesinlikle gerçek dışıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, uluslararası transfer kuralları ve kulüp prensiplerimiz gereği; sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kulübü ile görüşme yapmadan futbolcu ile anlaşma sağlamak gibi bir durumun içinde olmadığımızı, olmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ