MENÜ

Şenol Güneş'ten gençlere öğüt: Başkası olmayın kendiniz olun!

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gelen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk olarak Altınordu'nun Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Teknik direktör Şenol Güneş, minik futbolcularla tek tek tokalaştı veBursaspor U19 ile oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti. Maçın ardından soyunma odasına giderek Altınordulu gençlere öğütlerde bulundu. Güneş yaptığı konuşmada, ''Herkesten faydalan ama kendin ol. Çünkü Messi bir tane var, başka Messi yok veya başka Ronaldo yok.'' yorumunu yaptı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Altınordu'nun Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, CEO Barış Orhunbilge, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve yöneticiler tarafından tesisin kapısında karşılanan teknik direktör Şenol Güneş, minik futbolcularla tek tek tokalaştı. Altınordu'nun Türk futbolunda örnek gösterilen altyapı tesisini inceleyen Şenol Güneş, daha sonra Altınordu ile Bursaspor U19 takımları arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

Haberin Devamı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından soyunma odasına giderek Altınordulu gençlere öğütlerde bulundu. Güneş yaptığı konuşmada, "Genelde son zamanlarda oynanan futbola sıkıcı diyorduk; ama bu maçta heyecan vardı. Çok pozisyon oldu keyifli maç oldu. Genç takımlarda maçı kazanamasanız bile, kazanımlarınız oluyor. Oyununuzu geliştiriyorsunuz. Dersler çıkarırsanız ileride telafisini yaparsınız. Öncelikle kendinize güvenmenizi bekliyoruz, yeni nesiller geliyor siz de katılabilirsiniz. Okulunuzu okuyun, hayatı değerlendirin, futbolu en iyi şekilde yapmaya çalışın" dedi.

Gençlerin imkanlar bakımından çok şanslı olduğunu belirten Şenol Güneş, "Çok şanslısınız, güzel bir tesisiniz ve başkanın heyecanı var. Biz amatörken malzemesi, tesisi, eğitimcisi olmayan dönemlerden bugünlere geldik. Siz çok daha avantajlısınız ama sıkıntınız üzerine ne koyacağınız. Özgür olun, yaratıcılığınızı kullanın. Bir başkası gibi olmayın, kendiniz olun. Herkesten faydalan ama kendin ol. Çünkü Messi bir tane var, başka Messi yok veya başka Ronaldo yok. Kendiniz üretin, katın bir şeyler, hocalarınızı dinleyin. Onların en iyisini vereceklerini düşünüyorum. Sorun öğrenin, bildiğinizi paylaşın. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

YORUM YAZ