MENÜ

Şenol Güneş'ten flaş Arda Turan sitemi! ''Bugün Maradona'ya sahip çıkan Türkiye...''

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, CNN Türk'te yayınlanan Sporun Manşeti programına konuk oldu. Damla Uğurtürk ve Cem Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, 'İstifa etmeyi düşündünüz mü?' sorusuna dikkat çekti ve bu soru üzerinden Arda Turan hakkında flaş bir yorumda bulundu. İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, CNN Türk'te yayınlanan Sporun Manşeti programında Damla Uğurtürk ve Cem Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

''İstifa etmeyi düşündünüz mü?'' sorusunun üzerinde duran Şenol Güneş, "Ben aşılıyım bu konuda. Maç kaybedildiğinde ben eleştirilirim. Oyuncuya sahip çıktığını düşünenler gerçekten oyuncuya sahip mi çıkıyor yoksa kendisini mi öne çıkarıyor. Öyle olsaydı Maradona'ya sahip çıkan insanlar Arda Turan'a da sahip çıkardı. Maradona ve Pele büyük futbolcular. Ama Arda'da da büyük marka değeri var. Gençken futbolu okuyamıyordum. Sonra üniversite okudum öğrendim. Sonra saçı bozuk dediler, sonra oyunu bilmiyor dediler. Şimdi de parası çok diyorlar. Ben bunların hepsine alışkınım." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ