MENÜ

Şenol Güneş'ten corona virüs mesajı: Birlikte kazanacağız!

Ay-Yıldızlılar’ın hocası Şenol Güneş, “Bu hastalıkla savaşımızda bireysel değil, takım oyunu şart. Biz evimizde hiç maç kaybetmedik, bu mücadelede de kazanan taraf yine biz olacağız” dedi.

Şenol Güneş'ten corona virüs mesajı: Birlikte kazanacağız!

A Milli Futbol Takımımız’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, koronavirüstenkurtulmak için futbolseverlere ve tüm vatandaşlara ‘evde kalın’ mesajını gönderdi. TFF’nin sitesine konuşan Güneş, özetle şunları söyledi: “Eminim sizler de benim gibi futbolu özlediniz. Ancak içinde bulunduğumuz durumda futbol önceliklerimiz arasında değil. Gün sağlığımızı düşünme zamanıdır. Hiçbir şey onun önüne geçemez. Eğer söz konusu olan tek bir bireyin hayatı bile olsa, bunun karşısında futbolun önemi ne olabilir ki. Mesajı yine futbol üzerinden verirsek, bu hastalıkla savaşımızda bireysel değil, takım oyunu oynamamız gereken bir döneme geçmiş bulunuyoruz.”

Haberin Devamı

‘Riski düşürmek için...’

“Biz evimizde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmedik, bu mücadelede de kazanan taraf yine biz olacağız. Bu salgın hastalığın zincirleme etkisini kesmek ve bulaşma riskini düşürmek için lütfen evlerimizde kalalım. Sağlığımızı koruyarak hem koronavirüs ile hem de mevcut rahatsızlıkları olan kişilerin hizmet taleplerine cevap vermeye çalışan hekimlerimize ve sağlık personeline de yardımcı oluyoruz.

YORUM YAZ