MENÜ

"Şenol Güneş şapkadan tavşan çıkaracak"

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve gruptaki puanını 3'e yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Türkiye - Sırbistan maçını değerlendirdi.

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve gruptaki puanını 3'e yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Türkiye - Sırbistan maçını değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımımızın Burak Yılmaz'ın varlığına rağmen santrfor problemi yaşadığını ifade eden Erman Özgür, "Skora dokunamadı Burak Yılmaz, Kenan ikinci santrfor gibi dokunuyor. Ama şimdi Burak Yılmaz da yok Rusya maçında. Cenk Tosun'un da sakatlığını bir ayda atlatacağını düşünmüyorum. Ya Enes oynayacak ya da Şenol Güneş şapkadan tavşan çıkaracak." dedi

YORUM YAZ