MENÜ

Şenol Güneş: İtalya'da yaptık, yine yaparız

Şenol Güneş, yarın oynayacakları Napoli maçına oyuncularını şu sözlerle hazırladı: İtalya’da, rakibimizin evinde yaptık. Kendi sahamızda 40 bin taraftarımız önünde de yaparız. Alacağımız bir galibiyet, bizi bu gruptan çıkarır!

Şenol Güneş: İtalya'da yaptık, yine yaparız

Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’yle oynayacakları önemli mücadele öncesinde dünkü idmanda yaptığı konuşmada öğrencilerini şimdiden havaya soktu. Bu maç öncesinde üst üste gelen sakatlık haberlerinin kendilerini üzdüğünü söyleyen şampiyon hoca, eksiklere rağmen bu maçı kazanabilecek güçte olduklarını söyledi. Güneş, “Benim gözümde hepiniz çok değerlisiniz. Sahada yüreğinizi ortaya koyuyorsunuz. Ama bazen olmuyor. Her şeye gözünüzü kulağınızı kapatın. Caner ve Talisca’nın sakatlıkları, diğer arkadaşlarınızda olduğu gibi beni de sizleri de elbette çok üzdü ancak hayat devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş tesislerde kurban kesti!

‘Ligi askıya aldık’

Başarılı hoca, takım olarak morallerini üst seviyede tutmaları gerektiğini belirterek, “İtalya’da yaptık. Burada da kendi sahamızda 40 bin taraftarımız önünde de yaparız. Alacağımız bir galibiyet, bizi bu gruptan çıkarır. Ligi şimdilik askıya aldık. Şu anda sadece aklımızda sadece Avrupa var” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup belirsizliği!

Haberin Devamı
YORUM YAZ