MENÜ

Şenol Güneş istedi yönetim Burak Yılmaz'a döndü

Ocak ayında hücum hattına yeni bir golcü kazandırmayı planlayan Beşiktaş’ta gündeme yeniden Burak Yılmaz geldi... Yönetimin yabancı forvet planına rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in Burak Yılmaz’da ısrarcı olması sonrasında rota, Trabzonspor’la yol ayrımında bulunan yıldıza döndü.

Şenol Güneş istedi yönetim Burak Yılmaz'a döndü

Alvaro Negredo’nun ligin 5. haftasından sonra takımdan ayrılmasının ardından yoluna; Vagner Love ile Cyle Larin’le devam eden Siyah-Beyazlılar’da, 2 isimden beklenen verimin alınamaması yüzünden son olarak Güven Yalçın’a şans doğmuştu. Genç oyuncunun takıma dinamizm katmasına rağmen ara transfer döneminde yeni bir forvet almayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak yabancı oyuncular üzerine yoğunlaşmıştı. Ancak Siyah- Beyazlılar’ın, teknik direktör Şenol Güneş’ten gelen Burak Yılmaz ısrarı sonrasında hedefleri arasına takımın eski golcüsünü de aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bonservisi olmazsa...

Trabzonspor’da kadro dışı konumda bulunan 33 yaşındaki futbolcuyu sezon başında son anda renklerine bağlayamayan Beşiktaş Yönetimi’nin, tecrübeli futbolcunun menaceriyle şartlarını görüşeceği bildirildi. Bordo-Mavililer’le köprüleri atan başarılı oyuncudan bonservisini almasını bekleyecek olan Beşiktaş’ın, ancak bonservis ücreti ödemeden bu transfere olumlu bakacağı bildirildi.

YORUM YAZ