MENÜ

Şenol Güneş: Hakemlerin hata yaptığını düşünmüyorum

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Alanyaspor maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: Hakemlerin hata yaptığını düşünmüyorum

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş 32. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Siyah Beyazlı ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Beşiktaş zirve yarışında az da olsa ihtimalini sürdürmeyi devam etti.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte tecrübeli teknik adamın maç sonu açıklamaları:

"Bu maçta 3 puan ve morale ihtiyaç vardı. Oyuncuların zaman zaman konsantrasyon eksiği vardı ama istekleri iyiydi. Kazandık ama geçen maçlarda kaybettiğimiz 3 puanların acısı var üzerimizde."

"Kongreye bağlı olarak taraftarın üzerinde de dikkat dağınıklığı vardı. Duygusal tepkiler zaman zaman olabiliyor ama bunlar ileride daha büyük olumsuzluk yaratır."

"Beşiktaş şampiyonluğu hedefleyen bir takım. Üçüncü sıradayız ve demek ki başarısızız. İki maç kaldı ve çıkıp elimizden geleni yapacağız."

Dorukhan açıklaması

"Dorukhan Toköz'ün bir sakatlığı var ama durumunun ciddi olduğunu düşünmüyorum. Yine de doktorlarla konuştuktan sonra net konuşabiliriz."

Haberin Devamı

"Kaybedilen maç sonrası hakem konuşmak bize bir şey kazandırmıyor. Yanlış rağmen bir şey yapmak zorundayız. Son günlerde hak, hukuk ve adaletle ilgili bir olumsuzluk varsa, bu insanları aşağıya çekebilir. Saha içerisinde de hakem ve oyuncu hataları oluyor."

YORUM YAZ