MENÜ

Şenol Güneş: Futbolcularımız vazgeçilmez olmalılar!

Milli Takımımız’ın hocası Şenol Güneş, “Dünya Kupası Elemeleri’nde zirveyi hedefliyoruz. Gruplarda Hollanda ve Norveç'in üstünde olacağımızı düşünüyoruz. Avrupa'da birçok oyuncumuz var ama onların da takımlarında vazgeçilmez olmaları gerekiyor” dedi.

Şenol Güneş: Futbolcularımız vazgeçilmez olmalılar!

A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Marka ve Spor Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca şunları söyledi: “Dünya Kupası Elemeleri'nde birincilik hedefimiz var. Geçmişe göre daha iyi durumdayız. Yarış daha yeni başlıyor. Hep beraber iyi çalışacağız. Gruplarda Hollanda ve Norveç'in üstünde olacağımızı düşünüyoruz. Zirveyi istiyoruz çünkü birinci olan takım direkt gidiyor. Birçok oyuncumuz Avrupa'da oynuyor ama sürekli oynaması gerekiyor. Bana göre hâlâ istenilen yere gelmediler. Vazgeçilmez oyuncu olmaları gerekiyor. Bu işi yapıyorlarsa en iyisini yapabilmeliler. Biz de buna destek olacağız.”

Haberin Devamı

‘Bizim Çocuklar’ markadır…

“Biz burada aile ortamı oluşturmak istiyoruz, onu da oluşturduğumuzu düşünüyoruz. 'Bizim Çocuklar' diyoruz ki bu da marka ifadesidir. Benim hayalim ülkemin takımını Avrupa Şampiyonası'nda başarılı kılmak ve Dünya Kupası'na katılmak. Her iyi oynayan oyuncu A Milli Takım'a alınmaz. Bu da bir zaman gerektirir. Milli Takım'ın şu an bulunduğu konumdan memnun değilim. FIFA sıralamasında 10-20 arasında olmamız gerekiyor.”

YORUM YAZ