MENÜ

Şenol Güneş, Beşiktaş Yönetimi'nden 3 takviye istedi

Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde takviye yapılmasını istediği bölgeleri belirledi. Başarılı çalıştırıcının, bu konuda önceliği; sağ bek, stoper ve ön libero alanlarına verdiği öğrenildi.

Şenol Güneş, Beşiktaş Yönetimi'nden 3 takviye istedi

Kara Kartal’la 3 yıllık anlaşma sağlayan teknik direktör Şenol Güneş, yeni sezonda hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde başarı getirecek bir ekip oluşturmak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda takımın güçlendirilmesi gereken bölgelerini belirleyen 63 yaşındaki teknik adam; yönetimden; sağ bek, ön libero ve stoper hatlarına takviye yapılmasını istedi. Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Takımda büyük bir dengesizlik bulunuyor. Örnek olarak sol bekte 3-4 isim varken sağ bekte sadece Serdar Kurtuluş var. Ön libero ve stoper hattına da daha etkili isimler gerekiyor” sözlerini sarf eden Güneş, diğer alanlar için kararını ise yurtdışı kampından sonra verecek.

Franco ve Ersan’a mesafeli

Siyah-Beyazlılar’ın stoper hattında görev yapan; Pedro Franco, Ersan Gülüm ve Atınç Nukan isimlerine mesafeli olduğu öğrenilen Şenol Güneş’in, geçen sezon ligde çıktığı 34 maçta kalesinde 32 gol gören takımda faturayı, savunmacılara kestiği öğrenildi. Yeni sezonda geri bölgeyi sağlama alarak kalede daha az gol görmenin planlamasını yapan Güneş’in, stoper konusunda, “Buraya 2 yeni isim kazandırırsak takıma büyük güç katmış oluruz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ