MENÜ

"Şenol Güneş bebek adımlarıyla A Milli Takım'a gitti"

A Milli Takım'da Lucescu dönemi resmen bitti. Yapılan açıklamada sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda Rumen teknik adamla anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında konuşan gazeteci / yazar Fatih Altaylı, Lucescu ile yolların ayrılmasını ve A Milli Takım'la adı anılan Şenol Güneş iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye futbol Federasyonu A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Yapılan açıklamada sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda Rumen teknik adamla anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında konuşan gazeteci / yazar Fatih Altaylı, Lucescu ile yolların ayrılmasını ve A Milli Takım'la adı anılan Şenol Güneş iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

A Milli Takım'da teknik direktörlük konusunda gidişatın belli olduğunu ifade eden Fatih Altaylı, "Geçen seneden beri Şenol Güneş'in ufak ufak bebek adımlarıyla oraya ilerlediği biliniyordu. Şenol Güneş pıtı pıtı gidiyordu ve sonunda gitti. Gitti gibi duruyor" dedi.

YORUM YAZ