MENÜ

Şenol Güneş, Abdülkadir Ömür'e EURO 2020'de şans vermedi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu üçüncü ve son maçında İsviçre ile karşı karşıya gelen A Milli Takım’da teknik direktör Şenol Güneş, Galler ile oynanan müsabakaya göre ilk 11’de 1’i zorunlu 3 değişiklik yaptı. A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Abdülkadir Ömür, İtalya ve Galler karşılaşmalarının ardından İsviçre karşılaşmasının da maç kadrosunda yer almadı.

Şenol Güneş, Abdülkadir Ömür'e EURO 2020'de şans vermedi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu üçüncü ve son maçında İsviçre ile karşı karşıya gelen A Milli Takım’da teknik direktör Şenol Güneş, Galler ile oynanan müsabakaya göre ilk 11’de 1’i zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, Galler karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan sakatlığı bulunan Umut Meraş’ın yanı sıra Okay Yokuşlu ve Kenan Karaman’ın yerine, İsviçre maçında Mert Müldür, Merih Demiral ve İrfan Can Kahveci’yi ilk 11’de sahaya sürdü.

Bakü Olimpiyat Stadı’ndaki önemli mücadelede ay-yıldızlı ekip sahaya, kalede Uğurcan Çakır, savunmada Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, orta sahada Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu ve İrfan Can Kahveci, forvette de Burak Yılmaz ilk 11’iyle sahaya çıktı.

Milli takımın yedek kulübesinde ise Mert Günok, Altay Bayındır, Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz, Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Taylan Antalyalı, Ozan Kabak, Enes Ünal, Rıdvan Yılmaz, Orkun Kökçü ve Halil Dervişoğlu yer aldı.

Haberin Devamı

Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu ve sakatlığı bulunan Umut Meraş ise maç kadrosunda yer almayan isimler oldu.

Abdülkadir Ömür üç maçta da kadroya giremedi

A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Abdülkadir Ömür, İtalya ve Galler karşılaşmalarının ardından İsviçre karşılaşmasının da maç kadrosunda yer almadı. Abdülkadir üç maçın da kadrosuna giremeyen tek isim oldu.

Ay-yıldızlı ekipte Rıdvan Yılmaz ise İsviçre karşılaşmasında yedekler arasında yer alarak, ilk kez maç kadrosuna dahil edildi.

YORUM YAZ