MENÜ

Şener Özbayraklı'nın Galatasaray kararında Gökhan Gönül etkisi

Fenerbahçe’de serbest kaldıktan sonra Galatasaray’a imza atan 29 yaşındaki sağ bek Şener Özbayraklı, Beşiktaş'tan kendisine gelen transfer teklifini Gökhan Gönül’ün yerine Martin Linnes’e rakip olmayı daha mantıklı gördüğü için reddetti. Gökhan Gönül'le Fenerbahçe'de girdiği rekabette yedek kalan Şener'in aynı gerekçeyle Beşiktaş'a gitmediği ve "Gökhan Gönül varsa Gökhan Gönül oynar" dediği öğrenildi.

Şener Özbayraklı'nın Galatasaray kararında Gökhan Gönül etkisi

Galatasaray için geçtiğimiz cumartesi sağlık kontrolünden geçen Şener Özbayraklı, pazartesi 2 yıllık sözleşmeye imza attı ve askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim oldu. Fenerbahçe'de 7 milyon TL kazanan Şener, devre arasında Beşiktaş'tan gelen 8 milyon TL'lik teklife "Hayır'' demişti. 29 yaşındaki sağ bekin G.Saray'dan yıllık 6 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MARTİN LINNES'I TERCIH EDERIM

Sarı-kırmızılı takımı seçerken maddi fedakârlıkta bulunan Şener, kendisini Milli Takım'a kazandıran yeni teknik direktörü Fatih Terim ve forma şansını yüksek görmesinden dolayı bu kararı verdi. Gökhan Gönül'le Fenerbahçe'de girdiği rekabette yedek kalan Şener'in aynı gerekçeyle Beşiktaş'a gitmediği ve "Gökhan Gönül varsa Gökhan Gönül oynar" dediği öğrenildi. Brezilyalı beki Mariano'yu satmaya hazırlanan Galatasaray'da Martin Linnes'le sağ bek için kapışacak olan milli oyuncu, ilk 11 rekabetinde formayı kendisinin alacağına inanıyor.

(Sabah)

YORUM YAZ