MENÜ

"Sen misin gönderen!"

Bursa şampiyonluğa yürüyor herkes başarının sırrını arıyor... Timsahlar'ın iskeletini önceki kulüplerinden gönderilenler oluştururken, birçoğu kariyerinin en mutlu günlerini yaşıyor.

"Sen misin gönderen!"

Bu sezon rakiplerinin kabusu olan ve şampiyonluğun bir numaralı adayı konumundaki Bursa’yı zirveye taşıyan isimlerin ilginç bir ortak özelliği var... Herkes Timsah’ın başarısının sırrını ararken, takımın iskeletini oluşturan futbolcular, daha önceki kulüplerinden istenmeyen oyunculardı. Yeşil-Beyazlılar’ın başarısındaki en büyük mimarlardan biri olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam da 7 oyuncusuyla aynı kaderi paylaşanlardan... Sağlam, Kayseri’de parladıktan sonra Beşiktaş’ın başına geçmiş, ancak burada istenmeyen adam ilan edilince, görevinden ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Timsah’ın vazgeçilmezleri oldular
Başarılı hocanın yanı sıra bu sezonki performansıyla Bursa’nın başarısına önemli katkıda bulunan Ali Tandoğan ile Tuna ve Zapotocny de Siyah-Beyazlılar’dan gönderilenlerdi. Kaptan Ömer Galatasaray’dan, Hüseyin, Mustafa Trabzon’dan, Turgay da Kayseri’den yollanmıştı. Daha önceki kulüplerinden gönderilen bu 7 futbolcu, Bursa’nın vazgeçilmezleri arasına girerken, futbol kariyerlerinin de en mutlu günlerini yaşıyor.

YORUM YAZ