MENÜ

Semih Tokatlı: Son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik

Göztepe ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor’da teknik sorumlu Semih Tokatlı, son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettiklerini söyledi.

Semih Tokatlı: Son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik

Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor’da teknik sorumlu Semih Tokatlı, son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettiklerini söyledi. Tokatlı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle ilk 15 dakikadan sonra sahada tamamen oyunun hakimi, pozisyon üreten, bulan, şut atan ve olumlu futbol oynayan bir takım olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Geçen haftalarda yaşadıkları gol sıkıntısını bugün de yaşadıklarını anlatan Tokatlı, "Maalesef gole çevirme ve sonlandırma konusunda son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Olumlu oynamaya da devam edeceğiz." dedi.

Tokatlı, iki haftadır VAR’dan dönen gollerinin olduğunu hatırlatarak, "Özellikle bugün attığımız net gol VAR’dan döndü. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz çok çalışıyoruz, olumlu futbol oynuyoruz, oynamaya devam edeceğiz. Oyuncu kazandırmaya da devam edeceğiz. Ama biz biraz da emeğimize saygı istiyoruz. Biraz da bunun üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ