MENÜ

Semih Şentürk'ten Fenerbahçe'ye teşekkür!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski golcüsü Semih Şentürk, futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. 35 yaşındaki Semih, açıklamayı sosyal medya hesaplarından yaptı.

Semih Şentürk'ten Fenerbahçe'ye teşekkür!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski golcüsü Semih Şentürk, futbol kariyerini resmen noktaladı.

Haberin Devamı

Daha önce Alex De Souza'nın futbolu bırakacağını duyurduğu Semih, sosyal medya hesaplarından yaptığı resmi açıklamayla yeşil sahalara veda etti.

Bugüne dek formasını giydiği tüm takımlardan birer fotoğrafını paylaşan Semih, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hem hayallerimin hem de sonrasında hayatım olacak futbol topunun peşinden koşmaya başladığımda henüz 10 yaşında bir çocuktum. Sırasıyla formasını sırtımda taşıdığım Özçamdibispor, İzmirspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Medipol Başakşehir, Eskişehirspor ve Türk Milli Takımı'na sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Birlikte çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerime, hocalarıma, takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarına minnettarım. Sahada karşılıklı mücadele ettiğimiz arkadaşlarıma, kulüplere de ayrıca teşekkür ederim. Bir yanlışım olduysa affola. Ve elbette en büyük teşekkürüm aileme. İyi gün kötü gün demeden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. 19 yıldır hizmet ettiğim futbol camiasında önceliğim hep saha içindeki ve saha dışındaki kimliğimle örnek olabilmekti. Futbol yaşantımın büyük bir bölümünü geçirdiğim, çatısı altında büyüdüğüm, hayallerimi süsleyen, forması altında nice başarılara imza attığım, “Genç Fenerli Semih” olarak anıldığım Fenerbahçe Spor Kulübü ve büyük Fenerbahçe taraftarları, geçmişi anımsadığımda güzel anılarımın başrolü sizlersiniz. Evladınız olarak bağrınıza bastığınız, daima desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Aktif futbol yaşantımın sona erdiğini sizlerle paylaşır, kariyerini sürdüren meslektaşlarıma da sonsuz başarılar dilerim. Saygılarımla...

Haberin Devamı

Semih Şentürk"

YORUM YAZ