MENÜ

Semih Özsoy: Hep aynı takımın şampiyon olmasını istiyorlar

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Akhisarspor maçı sonrasında Çaykur Rizespor-Galatasaray maçıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Semih Özsoy: Hep aynı takımın şampiyon olmasını istiyorlar

Semih Özsoy'un açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Bizim maçımızdan önce, futbolcu Emre Akbaba'ya geçmiş olsun diyorum. Gelecek sezon ne yapabiliriz, bunun çalışmalarına başlamış durumdayız. İnşallah bundan sonra ait olduğumuz yere dönmek için takımımızı kuracağız. Ersun hocanın dediğine katılıyorum. Kapkara bir gece, Türk futbolu için utanç gecesi diyebiliriz. Temiz futbol dedik, tamamen arınmış futbol, bu böyle gitmez dedik. 20 yıldır oynanan tiyatronun bugün son perdesiydi. Artık dünya gördü, Türkiye gördü.

Takımlar değişse de 17 takımın emeğinin nasıl çalındığını gördük. 2011'de de olmuştu, konuşacağız, konuşacağız, konuşacağız diye... Muhtemelen Abdurrahim Albayrak da şampiyon olduktan sonra konuşmayacaktır. Olurlarsa. Yıllardır onların şampiyonluk posterlerinde gördüklerimiz vardı, bu sene kimi sokacaklar bakalım, kimi göreceğiz. Hep aynı takımın şampiyon olması isteniyor.

Haberin Devamı

Söyleyecek çok şey var ama lafın fayda etmediği olay. Bugün Rize'nin hakkı yendi, geçen hafta başkasının. Birileri çıkıp o anlık bağırıyor. Geç gelen feryadın kimseye faydası olmaz. Bakalım bu sene posterde kim çıkacak? Biz zor günlerde kenetlenmeyi iyi biliriz. Bu kampanyalar güven ister, başkana bağlılık ister, camiada da bütünlük ister. Yapıp da beceremeyenler çok, bizim gibi beklenenden iyi olan yoktur. Belki Fikret Orman ona bir atıfta bulunmuştur.

Mustafa Cengiz başkan tarihleri, olayları bazen karıştırıyor ama mektupla ilgili benim haberim yok, başkana gönderdiyse bilmiyorum.

YORUM YAZ