MENÜ

Semih Kaya'dan duygulandıran Selçuk İnan paylaşımı!

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, sezon sonu futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Sarı - Kırmızılı ekibin eski stoperi Semih Kaya'dan duygulandıran paylaşım geldi. İşte o gönderi...

Galatasaray - Göztepe maçı sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, sezon sonu futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıkladı. Açıklamanın ardından Galatasaray'ın eski stoperi Semih Kaya'dan duygulandıran 'Selçuk İnan' paylaşımı geldi.

Haberin Devamı

Kendi sosyal medya hesabından Selçuk İnan paylaşımı yapan Semih Kaya, paylaşımına ''Galibiyet sevinçleri, puan stresleri, şampiyonluk kutlamaları... İyi, kötü, heyecanlı, onlarca farklı anda seninle beraberdik. Bir bakışımızla birbirimizi anladık, kahkahalar attık, baktık ağlayacak gibiyiz gözlerimizi kaçırdık.. İnsanın karakteri uzun yolda belli olur derler, sen bu uzun yolda bana sağlam bir dost; ortak sevdalarımız Galatasaray ve Milli Takım’a büyük şans oldun. Bundan sonra da olmaya devam edeceksin Kaptan! Futbol olsa da olmasa da birlikte daha çok kutlamalar yapacağız.'' notunu düştü.

YORUM YAZ