MENÜ

Selim Kaya sözünü tuttu, kamçısız kazandı

Türkiye’nin önde gelen jokeylerinden Selim Kaya yeni yıl akşamı açıkladığı jübile kararında verdiği söze sadık kaldı. At yarışlarının seyirciler eşliğinde düzenleneceği ilk yarış gününde jübilesini yapacağını ve mesleğini bırakana kadar da bineceği koşularda atlara kamçı vurmayacağını söyleyen ünlü pilot, bu akşam Kocaeli Kartepe Hipodromu’nda idaresini verdiği BENİM ZAFERİM isimli safkanla zafere uzanırken Kaya’nın yarış boyunca elindeki kamçıyı bindiği safkana hiç vurmadığı görüldü.

Türkiye’nin önde gelen jokeylerinden Selim Kaya yeni yıl akşamı açıkladığı jübile kararında verdiği söze sadık kaldı.

Haberin Devamı

At yarışlarının seyirciler eşliğinde düzenleneceği ilk yarış gününde jübilesini yapacağını ve mesleğini bırakana kadar da bineceği koşularda atlara kamçı vurmayacağını söyleyen ünlü pilot, bu akşam Kocaeli Kartepe Hipodromu’nda idaresini verdiği BENİM ZAFERİM isimli safkanla zafere uzanırken Kaya’nın yarış boyunca elindeki kamçıyı bindiği safkana hiç vurmadığı görüldü.

Oğlu Salih Kaya’nın sahibi olduğu "BENİM ZAFERİM" ile ön grubu yakın takip eden Kaya, düzlüğe doğru yaptığı ataklarla liderliği alırken iterek ve kamçı göstererek yaptığı teşviklerle koşu sonunda ataklarını sıkılaştıran Frankenstein isimli safkana fotoda direnerek burun ucu farkla kazanmasını bildi.

Cem BOŞGELMEZ

YORUM YAZ