MENÜ

Selçuk'u kime sakladı!

Taraflı tarafsız herkes tarafından Türkiye'nin en formda orta saha oyuncusu olarak gösterilen Selçuk İnan, dün yedek bekledi. Abdullah Avcı sürpriz bir şekilde Tunay Torun'a ilk 11'de yer verdi.

Selçuk'u kime sakladı!

ABDULLAH AVCI'NIN BASIN AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Hollanda karşısına galibiyet için çıkan A Milli Takım’da Abdullah Avcı’nın kadro seçimi çok tartışılacak gibi görünüyor. Genç teknik adamın en çok tartışılan kararı, son dönemde Türkiye’nin en formda orta saha oyuncusu olan Selçuk İnan’ı yedek bırakması oldu. Liverpool’lu Nuri Şahin’i de ilk 11’de düşünmeyen Avcı, orta sahayı Mehmet Topal-Emre-Tunay Torun üçlüsüyle kurdu. Özellikle Tunay’ın maç boyunca etkisiz kalması ve yaptığı top kayıpları dikkat çekti. Sanal ortamda, Abdullah Avcı’nın bu tercihiyle ilgili olarak, “Herhalde Selçuk İnan’ı zorlu Estonya maçına sakladı!” yorumları yapıldı.

Avcı: Oynatmadım çünkü...


Abdullah Avcı, maçın sonunda en çok merak edilen soruya yanıt verdi. Avcı, Selçuk’la ilgili olarak, “Bizim için de değerli bir oyuncu. Bu maçın taktiksel anlayışı nedeniyle oynamadı. Ancak oynamaya devam edecek” diye konuştu. Avcı, öğrencilerinin pozisyonları değerlendiremediğinden yakınarak, “Planladığımız tüm aksiyonları uyguladık. Ancak biz golü bulamadık, rakip pozisyonları skora çevirdi” dedi.

YORUM YAZ