MENÜ

Selçuk'a 4 milyon Euro!

Trabzonspor ile sözleşmesini uzatmayan Selçuk İnan'a Beşiktaş'ın yıllık 4 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Selçuk yüzünden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arası açılan Sadri Şener'in Yıldırım Demirören'e karşı nasıl bir tavır takınacağı merak konusu...

Selçuk'a 4 milyon Euro!

İmzayı bir türlü atmadı, gündemin değişmez ismi oldu. Fenerbahçe’nin sezon sonunda mutlaka renklerine bağlamak istediği Selçuk İnan’a şimdi de Beşiktaş’ın kanca attığı öğrenildi. Hem de Siyah-Beyazlılar’ın bonservisi elinde olduğu için Milli futbolcuya yıllık 4 milyon Euro gibi geri çevrilemeyecek bir teklif götürdüğü iddia ediliyor. Daha önce Aziz Yıldırım ile Sadri Şener’in arasını açan Selçuk, şimdi yeni bir krize daha neden olabilir.

Guti, Quaresma, Simao, Almeida gibi isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş, Süper Lig’deki yıldızlar için kolları sıvadı. Şimdiden yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için düğmeye basan Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi, Trabzonspor’la sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan’a kancayı attı. Kulübüyle henüz kontrat yenilemeyen milli futbolcuyla bir ön görüşme yapan Siyah-Beyazlılar, genç yıldıza oldukça cazip bir teklif sundu. Sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli ödemeyecek olan Siyah-Beyazlılar bu durumu gözönünde bulundurup, Selçuk İnan’a senelik 3.5 milyon Euro’luk ‘uçuk’ bir kontrat önerisi yaptı. Ayrıca imza bedeli olarak da yıldız futbolcuya 500 bin Euro teklif edildi.

Devlerin listesinde
Bilindiği gibi devre arasında da Beşiktaş’ın temasa geçtiği Selçuk İnan’la İspanya’nın önemli kulüpleri Valencia, Sevilla ve Villarreal’in yanı sıra Türkiye’den de Fenerbahçe ilgileniyor.

Orhan Yıldırım

Sercan da gündemde

Lokomotiv Moskova’nın kapısından dönen Bursasporlu Sercan Yıldırım da Beşiktaş’ın gündeminde yer alıyor. Beşiktaş Yönetimi’nin yeni sezon için kadrosuna katmayı planladığı genç yıldızın kulübüyle görüşüp, bonservis bedelinde indirime gitmesi halinde transfer gerçekleşebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ