MENÜ

Selçuk Şahin: Sürekli transfer yapmak sürdürülebilir değil, kurtuluş...

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydikten sonra kariyerine çeşitli kulüplerde devam eden ve geride bıraktığımız sezon aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Selçuk Şahin, Fenerbahçe Kulübü Futbol A Takımı İdari Koordinatörü olarak yeniden Sarı-lacivertli kulüpte görev yapmaya başladı. Fenerbahçe TV'ye yeni göreviyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sürekli transfer yaparak para harcamanın sürdürülebilir bir yöntem olmadığını söyleyen Selçuk Şahin, "Kendi altyapımızdan kendi oyuncularımızı çıkararak kulübümüzü maddi anlamda rahatlatmak istiyoruz. Bu anlamda kurtuluş; altyapı." dedi.

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydikten sonra kariyerine çeşitli kulüplerde devam eden ve geride bıraktığımız sezon aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Selçuk Şahin, Fenerbahçe Kulübü Futbol A Takımı İdari Koordinatörü olarak yeniden Sarı-lacivertli kulüpte görev yapmaya başladı. Fenerbahçe TV'ye yeni göreviyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu öncülüğünde altyapıya önem verdiklerini ifade eden Selçuk Şahin, "Kendi altyapımızdan kendi oyuncularımızı çıkararak kulübümüzü maddi anlamda rahatlatmak istiyoruz. Çünkü bu sürdürülebilir bir yöntem değil. Sürekli transfer edelim, para harcayalım. Zaten herkesin durumu da ortada, ekonomik anlamda sıkıntı çekmeyen kulüp çok yok. Bu anlamda kurtuluş; altyapı." dedi.

Fenerbahçe'yi altyapıdan oyuncularla donatmak istediklerini ifade eden Selçuk Şahin, "Bu süreç 1 yıllık değil, tabi ki zaman alacak bir süreç. Gerçekten iyi çalışmalar yapıldı bu zamana kadar. 17-19 takımlarını buraya getirerek altyapıya daha yakın olmak ve iç içe bir ortam yaratmak istiyoruz." dedi.

YORUM YAZ