MENÜ

Selçuk oynamalı mıydı?

Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir başlangıç arayan Milli Takımımız, dün akşam Hollanda karşısında iyi oyununa rağmen mağlup oldu. Maç öncesi ise Selçuk İnan'ın yedek kulübesinde olduğu haberleri adeta şok etkisi yarattı. Fanatik.com.tr editörleri, Selçuk İnan'ın yedek soyunmasını sizler için yorumladı. Siz de anketmize katılabilir, yorum bölümünden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz...

Selçuk oynamalı mıydı?



Editörün yorumu:


Selçuk yüzünden kaybetmedik
Selçuk İnan, Türkiye'nin en iyi orta sahalarından biri. Hatta büyük bir kitleye göre bir numarası. Dün akşam oynamaması tabii ki sürprizdi. Burak'ın durumu da bir nevî öyle... Ancak Milli Takımımız dün çok iyi oynadı. Beklediğimizden çok daha iyi. Ömer Toprak, Umut Bulut, Sercan Sararer'in kafaları, Arda'nın karşı karşıyası girse, bugün bu soru belki sorulmayacaktı bile. Skor yazarlığı, Türkiye'nin galibiyetine göre işleyecekti. Dün Selçuk'un yokluğu yüzünden mağlup olmadık. Ama ona haksızlık etmeyelim. Elinizde böyle bir değer varsa, onu oynatmalısınız. Siz doğruyu yapın, istediğiniz olur ya da olmaz. Doğru, Selçuk'un oynamasıydı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Çocuklar İnan’ın
Oldum olası, yapmak istediklerimizi tam bir inanç sağlayarak gerçekleştirdiğimize inanırım.
Daha iyi olanın hak ettiğini alacağına, adâletin er ya da geç tecelli edeceğine, zâlimin mahvolacağına olan inancımı dâimâ muhâfaza ederim.
Temennî ederim ki; bir gün bu ülkede de birçok şey olması gerektiği gibi gidecek. Kişilerin menfaatlerini kayırmadan, yazılması gereken yazılacak. Ne söylenmesi gerekiyorsa, güçlü olanın zoruna gitse dahi korkusuzca söylenecek…
Kayıplar, yenilgiler bir kişinin üstüne yıkılmayacak meselâ. Her hâl ü kârda, ortadaki durumdan birini sorumlu tutup lince ortam sağlanmayacak. Biraz durup sabredilecek. ‘Olur öyle’ denilecek. Herkes her konuya hâkim olmayacak.
Bir gün elbet, tuhaf taarruzlar son bulacak. Bir susulacak. İşin ehli olanların da bir bildiği olabileceği kabûl edilecek.
İnanın…

Gökay Akgün / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı

YORUM YAZ