MENÜ

'Selçuk niye sakatlanmıyor!'

Sarı-kırmızılılar, Tudor ile birlikte gelen yüksek tempolu antrenmanların sakatlıkları artırdığı eleştirilerini kabul etmedi. Galatasaraylılar, “Bundan olsa aynı antrenmanı yapan Selçuk veya Sabri Sarıoğlu niye sakatlanmıyor?” diyerek karşı tez geliştirdi.

'Selçuk niye sakatlanmıyor!'

Galatasaray’da Igor Tudor’un takımın başına geçmesinden sonra yaşanan sakatlıklar, yeni teknik direktörün antrenman metodlarına bağlanmış ve bu durum eleştirileri beraberinde getirmişti. Ancak sarı-kırmızılılar bu duruma itiraz etti.

Hırvat teknik adamın göreve getirilmesinin ardından önce Sneijder, daha sonra da De Jong adalede zorlanma yaşamış, ardından da Semih, Chedjou, Eren Derdiyok, Cavanda ve Hakan Balta’da da çeşitli sakatlıklar ortaya çıkmıştı.Bu sakatlıklardan Chedjou’da uzun süredir devam eden topuk ağrısı bulunduğu, son Gençlerbirliği maçında sakatlanan Hakan Balta’da ise bel spazmı yaşandığı, bunların antrenmanla ilgili olmadığı dile getirildi. Eren Derdiyok’un da Florya’da koşu sonrasında sakatlanmasının zeminin azizliğinden kaynaklandığı dile getirildi. Cavanda ise antrenmandaki taktik çalışmada aldığı darbenin kurbanı oldu.

Muslera'dan Beşiktaş itirafı!

Ancak adale sakatlığı yaşayan futbolcuların durumuyla ilgili bir detay ortaya çıktı. Buna göre Tudor’un idarecilerle paylaştığı bilgiye göre yaşanan adale sakatlıklarının nedeninin, yeni çalışma sistemi değil futbolcuların özel hayatına dikkat etmemesi gösterildi. Bu durum özellikle Sneijder ve De Jong’un özel hayatlarını yeniden gündeme getirdi.

Hırvat teknik adamı adeta aklayan sarı-kırmızılılar, “Bu sakatlıklar idmanlardan dolayı olsa, aynı antrenmanları yapan Selçuk veya Sabri niye sakatlanmıyor?” diyerek eleştirenlere karşı yeni bir tez geliştirdi.

Kaynak: Skorer

Ergin Ataman'dan çapulcu açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ