MENÜ

Selçuk nerede?

Genoa maçının başlamasına bir saat kala A Milli Takım'ın Hollanda deplasmanındaki kadrosunu gören Fatih Terim bir anda şaşırdı ve kurmaylarına bu soruyu sordu.

Selçuk nerede?

Türk futbol kamuoyu, 2-0’lık Hollanda yenilgisi sonrası ortaya konan performanstan çok, teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadro seçimini sorguluyor. Tartışmalar arasında en fazla öne çıkan konu ise Selçuk İnan’ın ilk 11’de oynatılmaması, hatta sonradan oyuna giren isimler arasına dahi alınmaması. Bu durum, yıldız futbolcunun Galatasaray’daki hocası olan ve Manisaspor forması giyerken onu ilk kez A Milli Takım’a alıp oynatan Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Milla maçlar nedeniyle lige verilen arada takımını İtalya’ya götüren ve Genoa karşısında hazırlık sınavına çıkan Terim, mücadelenin başlamasına 1 saat kala, Hollanda-Türkiye maçının kadrosunu inceledi. İlk 11’de Selçuk İnan’ın ismini göremeyen tecrübeli hocanın bu duruma bir hayli şaşırdığı ve kurmaylarına, “Selçuk nerede, ben göremiyorum” dediği öğrenildi.

Hepsini takip ettirdi


Ayrıca Fatih Terim’in izleme komitesinden bir yetkiliyi Hollanda maçına göndererek, Ay-Yıldızlı formayla Galatasaray’ı temsil eden isimleri takip ettirdiği ve performans raporu hazırlattığı da gelen haberler arasında. Deneyimli çalıştırıcının İstanbul’a döner dönmez yaptığı ilk işlerden biri de bu raporu inceledikten sonra, A Milli Takım’ın Hollanda sınavını tekrar izlemek oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ