MENÜ

Selahattin Baki'den çok sert açıklamalar

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Konyaspor maçı sonrasında Pelkas'ın taburcu olduğu hastane önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İsim vermeden çok sert şekilde Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak'ı eleştiren Baki, "'Adalet, adalet' diye bağırıyorlar. Biz 7 senedir şampiyon olamıyoruz. Kurşun yedik otobüste poz verdiler. Hiç mi utanma olmaz! Bugün Pelkas'ın pozisyonu dövüş sporlarında olur. Faul yok, kart yok. Yazıktır, günahtır. " dedi.

Selahattin Baki'den çok sert açıklamalar

Selahattin Baki'nin açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

'Adalet, adalet' diye bağırıyorlar. Biz 7 senedir şampiyon olamıyoruz. kurşun yedik otobüste poz verdiler. Bu camianın canına kastedildi. Hiç mi utanma olmaz!

"Pelkas'a yapılan gecenin nakavtı..."

Bugün Pelkas'ın pozisyonları dövüş sporlarında olur. Faul yok, kart yok. Yazıktır, günahtır. Rekabet bir yere kadardır. İnsanda biraz utanma olur. Pelkas'a yapılan hareket var. Gecenin nakavtı diye boks yapana ekstra bonus verilir. Bir kart tane verilmedi, insanda insaf ve utanma olur biraz.

2 haftadır oyuncular sedyeyle, ambulansla stadyumdan çıkıyor. Algıyla Türkiye'de kariyer yapanlar var. Bu lobi faaliyetleri, bu çığırtkanlık kimlere yarıyor, kimlere yaramıyor ortada.

"Marcao'nun dokunulmazlığı mı var?"

Haberin Devamı

İsim vereceğim artık, Marcao diye bir adam var. Herhalde milletvekili dokunulmazlığı var. Her hafta sahada kalabiliyor... Fenerbahçe'de bir kişi bu futbolcunun yaptıklarını yapsa sahada kalabilir mi?

Son 12 hafta. Bizim karşımızda olan lobiciler, algıcılar, herkes ayaklanmış durumda Fenerbahçe'ye karşı.

"Pelkas maçı sordu, 'Golü kim attı' dedi"

Pelkas bana ilk 'Maç kaç kaç bitti?' diye sordu. '3-0' dedim. 'Kim attı?' dedi. Serdar'ı söyledim. Baş parmağıyla şu hareketi yaptı. Kendi pozisyonu için 'Kart gördü mü?' dedi, 'Görmedi' dedim, şaşırdı çocuk.

YORUM YAZ