MENÜ

Şekip Mosturoğlu: İnşallah şampiyonluğu elde edeceğiz

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Fenerbahçe'nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır. Futbolda da inşallah hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sene alacağız" dedi.

Şekip Mosturoğlu: İnşallah şampiyonluğu elde edeceğiz

Şekip Mosturoğlu, Giresun Fenerbahçeliler Derneğince düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Ordu, Giresun, Ünye ve Gümüşhane’den sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldiklerini, taraftarların kulübe üye olduğunu belirterek, "Bir bölümü temsilci üye oluyor. Anadolu’nun her yerinde teşkilatlanmamız ve 1 milyon üye projemiz kapsamında örgütlenmemiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

İkinci yarının, sadece futbolda değil diğer branşlarda da şampiyonluklarla taçlanacağı bir dönem olmasını dileyen Mosturoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Öyle de olacaktır. Fenerbahçe, taraftarımızın arzu ettiği, camiamızın desteğiyle hedeflerinde ilerliyor, inşallah şampiyonluğu elde edeceğiz. Transfer gibi konuları bu hafta içerisinde değerlendireceğiz. Şu anda benim söyleyebileceğim bir şey yok, bir gelişme de yok, ’şu olacak, bu olacak’ diye ama önümüzdeki hafta içerisinde bu tip bir gelişme olursa açıklarız. Fenerbahçe’nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır. Futbolda da inşallah hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sene alacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ