MENÜ

Şehitler için özel maç

Bursaspor Başkanı Ali Ay, geliri şehit ailelerine verilmek üzere Beşiktaş ile özel maç yapmayı planladıklarını açıkladı. Ay, bu konuda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la da görüşüp anlaştıklarını belirtti.

Şehitler için özel maç

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz cumartesi günü Vodafone Arena’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından stadyumunun dışında bulunan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırı yapılmıştı. Son açıklamalara göre 44 vatandaşın hayatını kaybettiği olayın ardından kulüpler, şehit ailelerine destek vermek için harekete geçti.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, geliri şehit ailelerine verilmek üzere Beşiktaş ile özel maç yapmayı planladıklarını açıkladı. Başkan Ali Ay, özel maç konusunu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüklerini, ligde bundan sonra oynanacak maçın gelirinin ailelere verilmesinin de başka bir alternatifi olduğunu söyledi.

‘Bunların üstesinden geleceğiz’

Dün konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ay, “Çok güzel mesajlar alıyoruz. Artık sadece Beşiktaş-Bursaspor taraftarları değil tüm taraftarların birlik ve beraberlik içinde olmaları gerekiyor. Rekabetin sahanın içinde kalması gerekiyor. Birlik ve beraberlik olduğu sürece bu adamlar bunlardan beslenemezler. Çünkü maçta 3500’e yakın güvenlik görevlisi vardı. Bunlar daha önce planlanmış şeyler. Biz bunların da üstesinden geleceğiz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ