MENÜ

Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 14. son bölüm izle

Star TV'nin reytingleri alt üst eden dizisi Sefirin Kızı, 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sefirin Kızı'nın 14. bölümünde heyecan yükseldi. Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başladı. Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Peki, Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı ve 14. son bölüm izleme linki yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Star TV ekranlarında her pazartesi izleyici karşısına çıkan ve büyük bir heyecanla takip edilen Sefirin Kızı dizisinin 14. bölümü dün akşam yayınlandı. Ekrana gelen son bölümde Sancar ve Nare arasında kavga yaşanır. Sancar intikamını almaya yeminlidir. Öte yandan Gediz, Sancar'ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare'ye olan sevdasından ve kıskançlığından. İşte Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüme dair detaylar…

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 14. SON BÖLÜM İZLE

Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

Sefirin Kızı 14. bölüm özeti

Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Sancar intikamını almaya, Nare ise o intikamı Sancar’a aldırtmamaya yeminlidir.

Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.

Sancar ise Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla cevap verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek amacı, onun yokluğunda herkesi garantiye almaktır. En başta da kızıyla Nare’yi.

Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından.

Haberin Devamı

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

Sefirin Kızı dizisinin konusu ne?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI OYUNCU KADROSU

Sancar Efeoğlu- Engin Akyürek

Nare- Neslihan Atagül Doğulu

Gediz- Uraz Kaygılaroğlu

Yahya- Doğukan Polat

Elvan- Hivda Zizan Alp

Refika - Özlem Çakar Yalçınkaya

Akın- Erhan Alpay

Güven- Erdal Küçükkömürcü

Halise- Gonca Cilasun

Menekşe- Tülin Yazkan

Müge- Esra Kızıldoğan

Zehra- Cemre Öktem

Kavruk Ömer- Edip Tepeli

Melek- Beren Gençalp

YORUM YAZ