MENÜ

Sedefçi: Ferit Şahenk'i ikna edeceğiz

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "İnşallah Ferit Bey'i (Şahenk) ikna ederek basketbol takımımızın Edirne'de kalmasını sağlayacağız" dedi.

Sedefçi: Ferit Şahenk'i ikna edeceğiz

Sedefçi, belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Olin Edirne’nin satışı konusunda görüşmeyi planladıkları yemeğin, Şahenk’in ABD ziyareti nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Olin Edirne basketbol takımının satışı ile ilgili, sponsor firma Olin Yağ Sanayi AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ağaoğlu ile görüştüğünü belirten Sedefçi, "Nedir mesele diye sorduğumda, Doğuş’tan teklif geldiği, teklifin incelendiği bilgisini verdiler.

Kendileriyle, ’Beni bekleyin, ben Ferit Bey ile görüşeyim, ondan sonra kararınızı verin’ şeklinde bir görüşmemiz oldu. Arkadaşımız da sağ olsun, ’Bekleriz başkan, sen görüşmeni yap, Edirne için en karlısı, en doğrusu neyse onu yapmaktan yanayız’ dediler. İnşallah Ferit Bey’i ikna ederek basketbol takımımızın Edirne’de kalmasını sağlayacağız" dedi.

Edirne Belediye Meclisi, mayıs ayı olağan toplantısında, Olin Edirne Basketbol Takımı’nın satılması halinde, Edirne’de kalmasını sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye yeni sponsorla görüşme yetkisi vermişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ