MENÜ

Sead Kolasinac Lazio'yu reddetti! Fenerbahçe'yi seçti

Sead Kolasinac’ın Sarı-Lacivertliler ile ön anlaşma yapması İtalya’da da gündem oldu. Çıkan haberlerde, Lazio’nun da Boşnak yıldızı istediği ancak Kolasinac’ın düzenli oynama isteği ve Mesut faktörüyle Fenerbahçe’yi seçtiği belirtildi.

Sead Kolasinac Lazio'yu reddetti! Fenerbahçe'yi seçti

Fenerbahçe’de sıradaki transferin Sead Kolasinac olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Boşnak oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Sarı-Lacivertliler, imza için Kolasinac ile Arsenal arasındaki görüşmelerin bitmesini bekliyor.

Haberin Devamı

İtalyan basınında çıkan haberlere göre 29 yaşındaki savunmacının tek talibi Fenerbahçe değilmiş. Lazio’nun da Kolasinac ile temasa geçip teklifte bulunduğu kaydedildi. Ancak Boşnak futbolcunun tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığı kaydedildi. Yıldız futbolcunun düzenli olarak ilk 11’de oynamak ve yakın arkadaşı Mesut Özil ile yeniden bir araya gelmek istemesi nedeniyle Sarı Lacivertliler’e ‘evet’ dediği belirtildi.

Bu arada Kolasinac’ın, Arsenal’in süreci uzatmasından rahatsız olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncu bir an önce kariyerindeki yeni adımını atmak istiyor.

YORUM YAZ