MENÜ

Scolari'den Fenerbahçe'nin eski yıldızına ağır eleştiri

2010 Dünya Kupası'nda Fransa teknik direktörü Raymond Domenech ile tartışarak takımda krize neden olan ve kadro dışı kalan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka'ya bir eleştiri de Chelsea'nin eski teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'den geldi.

Scolari'den Fenerbahçe'nin eski yıldızına ağır eleştiri

Bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Nicolas Anelka, sahadaki oyunu kadar gittiği takımlarda yarattığı krizlerle de biliniyordu.

2010 Dünya Kupası'nda Fransa teknik direktörü Raymond Domenech ile tartışarak takımın greve gitmesine neden olan ve daha sonrasında da kadro dışı bırakılan Nicolas Anelka'ya bir eleştiri de Chelsea'de beraber çalıştığı Luiz Felipe Scolari'den geldi.



ESPN Brezilya'ya konuşan Scolari, 2009'da Chelsea'den gönderilmesiyle sonuçlanan olayların temelinde Anelka'nın disiplinsiz davranışları olduğunu söyledi.

O dönem sakatlıktan yeni dönen Didier Drogba'yla birlikte Anelka'yı değişmeli olarak kanatta oynatmayı planladığını söyleyen Brezilyalı teknik adam, Fransız futbolcununsa bunu reddettiğini belirtti.

Anelka'ya "Ben burada sizinle tartışmak için bulunmuyorum." cevabını verdiğini ifade eden Scolari, bu olayın daha sonrasında yaşananları da tetiklediğini ve Fransız yıldız yüzünden Chelsea'den kovulduğunu söyledi.

Scolariden Fenerbahçenin eski yıldızına ağır eleştiri



Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Galatasaray'dan KAP düzeltmesi!


Fatih Terim'in yardımcıları belli oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ