MENÜ

"Schuster puan cetveline iyi baksın"

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, her fırsatta kendilerini eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'e sert cevap verdi ve "Kendi başarısızlığına bahane aramasın, puan cetveline iyi baksın" dedi.

"Schuster puan cetveline iyi baksın"

Trabzonspor'un ligin zirvesinde yer almasına her zaman eleştirel yaklaşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'un, Trabzon'da kaybettikleri maç sonrası yaptığı, "Siz Trabzonlu'lar benim söylediklerimi anlamazsınız. Çünkü siz Avrupa'da yoksunuz" açıklamasından sonra dün akşam yaptığı ikinci açıklama bardağı taşırdı. Schuster'in berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı, "Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın nasıl top oynadığını biliyoruz. Defans yapıp hata bekleyerek oynuyorlar. Biz bu şekilde oynamıyoruz" açıklamasına bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hasan Yener, sert cevap verdi.

Haberin Devamı

"KENDİ BAŞARISIZLIĞINA BAHANE ARAMASIN"
Yener, Schuster'in puan cetveline iyi bakması gerektiğini belirterek, "İstatistikleri göremiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok. Yanındakilerle birlikte puan cetvelini iyi incelesin. Kendi başarısızlığına bahane aramasın ve gerçekleri görsün" dedi. Yener, büyük takımlarla oynadıkları maçları kazanmalarının takıma ayrı bir özgüven verdiğini de vurgulayarak, "Şenol hocamızla 2010 yılı içerisinde hiç derbi kaybetmedik. Bu çok önemli bir şey. Amacımız ligi zirvede bitirmek. İyi çalışıyoruz ve özellikle maçların ikinci devrelerinde çok etkili olmayı başarıyoruz. Umarım bu sezon sonuna kadar böyle devam eder" diye konuştu.

JAJA: "KOLBASTI ÖĞRENMELİ MİYİM?"
Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, kazanılan maç sonrası kolbastı oynanmasına ilk başlarda anlam veremediğini ama şimdi alıştığını söyledi. Kolbastı'nın çok neşeli bir oyun olduğunu ifade eden Jaja, "Sürekli olarak yabancı futbolcuların oynadığını görünce, 'Acaba bende bu oyunu öğrenmeli miyim, diye arkadaşlarıma sordum. Sonra bunun bir zorunluluk olmadığını öğrendim ama bende bu oyunu öğrenmeye karar verdim. Özellikle Yattara ve Colman bu işi çok iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YATTARA'YA UYARI GELDİ
Teknik direktör Şenol Güneş, oyuna sonradan girdiği Galatasaray maçında beklentileri karşılayamayan Yattara'yı uyardı. Kaptandan daha özverili olmasını isteyen Güneş, "Taraftarlar sana inanıyor ama sen kendini sahaya veremiyorsun. Yeteneklerinin herkes farkında. Bu takıma gerçek bir Yattara gibi oynarsan önemli katkılar yapabilirsin. Bir an öcne kendine gel" diyerek ciddi bir şekilde ikaz etti.

BURSA YOLCULUĞU CUMA GÜNÜ
Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için Cuma günü THY'ye ait özel uçakla saat 15.45'te bu ile hareket edecek. Bordo - mavililer Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın ardından ise saat 22.10'da yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo - mavili kafilede bir çok taraftarın da yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

TRABZON / DHA

YORUM YAZ