MENÜ

Schalke 'Dev Ronaldo'ya karşı!

Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Real Madrid, 2. Tur ilk maçında Schalke 04'le karşılaşacak. Bu akşamki maç öncesi Marca'nın, dünkü sayısında Ronaldo'yu deve benzettiği kapak ise dikkat çekiciydi

Schalke 'Dev Ronaldo'ya karşı!

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın grubundan birinci çıkan Real Madrid, 2. Tur ilk maçında Schalke 04’le deplasmanda karşılaşacak. İlk kez birbirlerine rakip olan iki ekibin kapışması saat 21.45’te başlayacak ve Smartspor2 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. Bu maç öncesi İspanyol gazetesi Marca, ilginç bir manşet attı. Gazete, dev bir Ronaldo resmini birinci sayfasına koyup, onu durdurmaya çalışan ufak Schalke’li oyunculara yer verdi.

Ev sahibinin sakatı çok

Haberle ilgili olarak da, “Dev dönüyor” başlığı atılıp, “Ronaldo, Devler Ligi’ne dönüyor. 9 golü olan Ronaldo’nun iki hedefi var; ilki Alman topraklarında ilk kez kazanmak ve krallıkta 10 golü bulunan İbrahimovic’i geçmek” diye yazdı. Real’in favori olarak gösterildiği maç öncesi Schalke’de sakatlıklar dikkatlerden kaçmıyor. Marco Höger, Dennis Aogo, Chiristian Clemens ve Atsudo Uchida gibi ilk 11’in değişmez oyuncularının sakatlıklarından dolayı bu önemli mücadelede forma giyemeyecek. Jan Kirchhoff ve Benedick Höwedes’in durumlarının ise maç saati belli olması bekleniyor. Los Galacticos’ta da Sami Khedira, kesin olarak Almanya deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Takımın iki önemli yıldızı Luka Modric ve Gareth Bale’in sakatlıklarının ciddi olmamasına rağmen, Carlo Ancelotti tarafından riske edilmeyeceği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ