MENÜ

"Savaştık ve kazandık"

Şenol Güneş, 90 dakika sonunda öğrencilerine ve tribünlere övgüler yağdırdı: “Oyuncularımızın kazanma arzusu, taraftarlarımızın da desteğiyle bu engeli aşmayı başardık”

"Savaştık ve kazandık"

Trabzonspor’un tecrübeli hocası Şenol Güneş bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı. Son 5 maçından da galibiyetle ayrılan Güneş, 90 dakikanın bitimiyle öğrencilerine övgüler yağdırdı. Tüm takımın Galatasaray’a karşı iyi mücadele ettiğini belirten Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, “Kazanmak için oynadılar, savaşarak bu karşılaşmadan 3 puanı çıkarmayı başardılar. Rakibimizin ikinci yarıda fizik olarak oyundan düşeceğini düşünüyorduk, bu da oldu. Ligin en iyi takımlarından birini yenmeyi başardık. Tribünleri dolduran taraftarlarımız da bu galibiyette önemli rol oynadı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde daha çok maç var. Lig lideri olmamız rakiplerimizden daha iyi olduğumuz anlamına gelmez. Önemli olan şu anda değil ligin sonunda ilk sırada yer almak” ifadelerini kullandı.

‘Bursa maçı zor olacak’
Gelecek hafta oynayacakları Bursaspor maçına da değinen Şenol Güneş, “İşimiz çok zor. Bugünkü (dün) Galatasaray galibiyetinin sevincini unutup, yarından itibaren (bugün) Bursaspor ile oynayacağımız maçı düşünmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ