Şarkıcı Berkay kimdir? Arda Turan ile niye kavga etti?

Şarkıcı Berkay ile Arda Turan kavgası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre ikili bir gece kulübünde kavga etti. Arda Turan Şarkıcı Berkay'ın burunu kırdı. Bu iddiaların ardından Şarkıcı Berkay kimdir? Arda Turan ile niye kavga etti? Gibi soruların internette aranmaya başladı. İşte şarkıcı Berkay kimdir? Berkay ile Arda arasında kavga geçen detaylar...

10 Ekim 2018, Çarşamba 13:42
- A +

Şarkıcı Berkay'ın Arda Turan ile girdiği kavga sonucu burnunun kırıldığı iddia ediliyor. Peki Arda Turan ile Berkay neden kavga etti? Berkay'ın burnu kırıldı mı? Şarkıcı Berkay kimdir... İşte günlerce konuşulacak olayın tüm detayları...

Berkay - Arda Kavgası nasıl oldu?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’da bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin Esin Övet'e konuştu...

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece, Emirgan ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti. Kavganın perde arkası ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı. 

Esin Övet'in yazısı şöyle:

Saatler gece yarısını geçtikten sonra Emirgan Gizli Kalsın'da karısıyla eğlenmeye giden Berkay'ın burnunu Arda Turan kırdı haberi yayıldı bir anda. Peki ama ne olmuştu da Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. Bildiğim kadarıyla gayet iyi arkadaş ve dostlardı. Berkay'ı aradım telefonu kapalıydı.

Ardından hemen eşi Özlem'ı aradım. Ve “Özlem duyduklarımın doğru olmadığını söyle” dedim. O da bana “Maalesef doğru Esin, Berkay ameliyata giriyor” dedi.

Çok üzgün ve sinirliydi. Peki ama ne olmuştu?

Berkay ve eşi Emirgan'daki bir mekana eğlenmeye gidiyorlar.

Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor. Ve sonrası aynen şöyle gelişiyor. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları:

“Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?”

İşte böyle isyan ediyordu Özlem.

Peki haksız mı?

Olacak iş mi?

Gerçekten bu olayı kim yaparsa yapsın haklı bir yanı yok.

Ve dahası var tabii olayların. Özlem sabah 06.00'da Aslıhan Doğan'ı arayıp bu yaşanan olayları tek tek anlatıyor.

Hem de gözyaşlarıyla. Aslıhan Doğan ise hamile ve Arda Turan'ın çocuğunu doğurmak üzere. Pes diyorum; kadınları düşürdükleri duruma bakar mısınız!

Gerisi daha da fena.

Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor.

Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim."

Bunları Berkay'ın eşi ile konuştum. Rızasınını aldım yazmak için defalarca yazabilir miyim diye sordum.

Yazmak istedim. Yazmalıyız da.

Kimse kusura bakmasın ama bu olaylara sessiz kalmamalıyız kim olursa olsun.

Ki, Arda Turan daha önce birçok olayda, birçok şey yaptığında, çok kez kendisini korudum, arka çıktım, bunun için linç bile edildim ama bu olayın arka çıkılacak bir yanı yok.

Tam çocuğu olacakken, tam güzel bir yuva kurmuşken, olacak şey değil. Kim olursa olsun asla ve asla kabul götürmez.

Bunu benim babam yapsa kabul etmem.

Şarkıcı Berkay kimdir?

Tam adı Berkay Şahin’dir. 29 Aralık 1981’de Ankara’da doğmuştur.Türk şarkıcıdır.

1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul’a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü “Ele İnat” ile ‘en iyi sanatçı’ ödülüne layık görüldü. İkinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlandı.

Diskografi

Stüdyo albümleri

Ele İnat (2010, Poll Production)

Aşk Melekleri (2014, Avrupa Müzik)

Arabest (2016, Avrupa Müzik)

Yansıma (2017, Avrupa Müzik)

Singlelar

Aşk Sadece (2012, Poll Production)

Doksana Bir Kala (2013, Poll Production)

Benim Hikayem (2015, Avrupa Müzik)

Uygun Adım (2016, Avrupa Müzik)

Kazandığı ödüller

2010 14.İstanbul Fm Altın Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı

2011 17.Kral Tv Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

A.G.D Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

Türkiye Engelliler Derneği Yılın En’leri En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı

38. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Solist

Taksiciler Günü Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2012 İstanbul Kültür Üniversitesi Yılın Pop Sanatçısı

2015 5.Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri Yılın En İyi Albümü (Aşk Melekleri)

2016 5.TURKMUSC Ödülleri Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı

YORUM YAZ

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

;

Kişisel verilere ilişkin aydınlatma politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Kişisel verilere ilişkin aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.