MENÜ

Saray'ı sarsan dedikodu!

Sarı-Kırmızılı camiadaki iddialara göre Adnan Polat yönetimi çatırdıyor! Toplu istifalar gündemde, beklenti olağanüstü kongre!..

Saray'ı sarsan dedikodu!

Futbol takımının şampiyonluk yarışında havlu atma noktasına gelmesi, teknik direktör seçiminde yaşananlar ve sportif direktör Adnan Sezgin’le ilgili rahatsızlıklar sonrası Galatasaray’da ‘olağanüstü kongre’ sesleri daha gür çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Muhaliflerin lideri Helvacı
Başkan Adnan Polat’ın yönetim şeklinden rahatsız olan bir grup yöneticinin istifanın eşiğinde olduğu artık alenen konuşuluyor. Uzun süredir Adnan Sezgin’e muhalefet eden 2. Başkan Mehmet Helvacı ile birlikte Cemal Özgörkey, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya’nın da Polat’ı ‘tek adam’ olmakla suçladıkları ve bu nedenle mevcut yönetimle yolam devam etmek istemedikleri konuşuluyor. Birçok kez Adnan Sezgin’in istifasını isteyen ancak Polat’ın vetosuyla karşılaşan küskün idarecilerin istifalarının cebinde olduğu ileri ürülüyor.

Üye sayısı 6’ya düşerse...
Son divan toplantısında, şirketlerin birleşmesiyle ilgili eleştirilere, ‘biz’ yerine “Ben yaptım” diyerek yanıt veren Helvacı’nın bu ifadesi de camia içerisinde Polat’a karşı tavır olarak algılandı. Kulüp tüzüğünde, “Yönetim kurulu 6 kişi kaldığı takdirde olağanüstü kongre düzenlenir” yazıyor ancak durumdan rahatsız olan idarecilerin görevden çekilmesi durumunda, istifaların arkasının gelmesi bekleniyor. Bu durumda yıllar sonra olağanüstü kongre de kaçınılmaz gözüküyor.

Haberin Devamı

Raşit Altun - Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ