MENÜ

Sao Paulo oyuncusu Brenner şov yaptı! Tüm dünya onun peşinde…

Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo forması giyen 2000 doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu Brenner, dün akşam Botafogo karşılaşmasında attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle adeta yıldızlaştı. Bu sezon çıktığı 32 maçta 18 gol ve 3 asistlik katkıyla oynayan Brezilyalı genç yeneceğin peşinde Avrupa’nın dev kulüplerinin sırada olduğu bilinirken, Ocak ayında takımdan ayrılması olası bir ihtimal olarak görülüyor.

Brezilya 1. Ligi Serie A’da en yakın rakibinin 7 puan önünde bitime 14 hafta kala şampiyonluk yürüyüşünün en büyük favorisi olan Sao Paulo, 2008 yılından sonar tam 1 senenin ardından Brezilya şampiyonluğuna yaklaştı. Dün oynanan Botafogo karşılaşmasını 4-0 kazanarak rakiplerine korku yaşatan ve dolu dizgin yoluna devam eden Sao Paulo’da ise genç yıldız Brenner’İn performansı parmak ısırtıyor.

Haberin Devamı

2 gol 1 asistlik muhteşem performansla maça damga vuran 20 yaşındaki Brenner’İn Ocak transfer döneminde ya da en kötü ihtimalle yaz transfer döneminde dünya devlerinden birisine transferine kesin gözüyle bakılıyor.

2022 yılının sonuna kadar kulübü Sao Paulo’yla sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon çıktığı 32 maçta 18 gol atıp 3 asist yaparken, forma giydiği her 111 dakikada 1 gol atmayı başardı.

Mevcut piyasa değeri 1.3 Milyon Euro olarak görülse de transferi için büyük takımların 25 Milyon Euro’yu gözden çıkarttığı Brenner’in bir sonraki durağı için en güçlü adaysa Arsenal ve Milan.

Serbest kalma bedeli 50 Milyon Euro olan bu futbolcunun transferi için Sao Paulo’nun 25 Milyon Euro’nun altındaki teklifleri ciddiye almayacağı bilinirken, Sao Paulo daha önceden; Eder Militao, Luiz Araujo, Thiago Mendes, David Neres ve Ganso gibi yıldızları Avrupa kulüplerine yüksek transfer ücretleri karşılığında satmıştı.

YORUM YAZ