MENÜ

Santos yok Niang sahada

Sarı-Lacivertliler Gaziantep hazırlıklarını tamamladı. Önceki gün idmanı yarıda bırakan Santos son anda kadrodan çıkartılırken, Niang'ın Antep maçında tek devre forma giyeceği öğrenildi

Santos yok Niang sahada

Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Grip olan Gökhan Gönül, bağırsak enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel, tedavilerine devam edilen Özer, Emre, Güiza ve sol kasık bölgesinde zorlanma olan Andre Santos antrenmana katılmazken, Santos da, Gaziantepspor maçı kadrosundan çıkartıldı. Ancak Santos’un Brezilya Milli Takım kadrosuna alındığı belirtildi. Aykut Kocaman 19 kişilik kadroda şu isimlere yer verdi: Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Caner, Bilica, Okan, Mehmet Topuz, Baroni, Gökay, Stoch, Kazım, Dia, Semih, Alex, Niang, Gökhan Ünal.

Haberin Devamı

Niang Gaziantep’te
Dia ve Yobo’nun yanı sıra Niang da uzun bir sürenin ardından dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Golcü oyuncu, Kocaman’ın kendisini sahaya sürmesi durumunda bandajla tek devre oynayacak.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ