MENÜ

Santana'nın yokluğu düşündürüyor

Kayserispor'da Sivasspor maçı öncesi orta sahanın önemli ismi Santana'nın sağ bacağındaki yırtık nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağı haberi teknik kadroyu üzdü. Cumartesi günü Sivas'a gidecek sarı kırmızılı kafilede sarı kart cezası nedeniyle stoper Serdar Kesimal yer alamayacak.

Santana'nın yokluğu düşündürüyor

Sakatlıklar ve cezalılar yüzünden son haftalarda istediği kadroyu kuramayan Kayserispor’da sakat oyuncular kervanına Santana da katıldı. Uzun süren tedavi sonrası iyileşen ve Sivasspor maçı hazırlıklarına katılan Santana, yeniden sakatlık yaşadı. Tecrübeli oyuncunun çekilen MR’sinde sağ bacağında 3. dereceden bir yırtık olduğu ve an az 4 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı anlaşıldı. Kayserispor’da pazar günü oynanacak Sivasspor maçında kart cezası biten Abdullah kadroya alınırken, Serdar Kesimal da sarı kart cezası nedeniyle Sivas deplasmanına götürülmeyecek. Kayserisporlu futbolcular cumartesi günü saat 14.00’de kulüp otobüsüylle komşu kente hareket edecek. Kayserispor’da

Haberin Devamı

Santana ile birlikte halen Cangele ve Eren Güngör’ün sakatlıkları sürüyor. Serdar Kesimal’ın cezalı duruma düşmesi nedeniyle teknik direktör Şota’nın defansa Selim Teber’i çekmesi bekleniyor.

DHA-Genel -Kayseri - Oktay ENSARİ

YORUM YAZ