MENÜ

"Şansımız yüzde 51"

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri yarı final maçında Polonya’yı 3-2 mağlup ederek, finale yükseldi. Türkiye finalde Almanya'nın rakibi olurken, Olimpiyat yolundaki bu final öncesinde D-Smart Spor Spikeri Ömer Faruk Acun, Fanatik Tv'den Nihat Uzel'e Millilerimizin şansını değerlendirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri yarı final maçında Polonya'yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Hollanda'nın Apeldoorn kentinde bulunan Omnisport Salonu'nda oynanan maçta rakibi Polonya'yı 25-19, 18-25, 25-23, 31-33, 11-15'lik setlerle yenen milliler, bugün TSİ 19.30'da Almanya ile karşılaşacak. Karşılaşma naklen KANAL D'den yayınlanacak.

Haberin Devamı

Almanya karşılaşması öncesi Filenin Sultanları'nın şansını değerlendiren D-Smart Spor Spikeri Ömer Faruk Acun, "Baskı ve kaygıya karşı direnç önemli. Biz zaten çeliklenmişiz o konuda. Baskı ve kaygı olmadan hiçbir şey yapamıyoruz. O anlamda biz bir anlamda öndeyiz. Şansımız %51." sözlerine yer verdi.

YORUM YAZ